Zhadzujte kilá s radosťou

  • Zhadzujte kilá s radosťou

    12. 10. 2018 By 0 comments

    Keď vám ide o vašu váhu a chcete ju dostať dole, tak by ste si určite mali prečítať niekoľko príručiek o tom, ako schudnut. Alebo len zapnúť internet, občas je to naozaj veľmi podobné a veľmi, ale skutočne veľmi dôležité. Ak si myslíte, že niektoré veci nie sú podľa plánov, možno sa nemýlite a možno to nejde ani preto, lebo proste neviete, čo by ste viac mohli urobiť. Ak máte pocit, že všetko okolo vás je lepšie, ako ste si mysleli, teraz máte tú možnosť. Môžete urobiť viac a môžete urobiť ešte viac, keď skúsite začať počúvať vaše telo. Pretože práve vďaka kilám si uvedomíte či ide všetko dole, alebo naopak zase všetko stúpa. Teraz je to už len uhol pohľadu. Čo si vyberiete? Ako sa rozhodnete zatočiť so svojou váhou?

    metr

    Možno vám to nikdy nenapadlo, ale vaše telo sa vám občas tými kilami snaží aj niečo komunikovať.No, napríklad aj to, že sa nehýbete a mali by ste začať ak chcete, aby bolo všetko v poriadku. A to je jasné. Alebo sa môžete napríklad aj zamyslieť nad tým, čo ešte by ste mohli urobiť, na čo by ste sa mali začať orientovať a ako sa zamyslieť nad tým, čo bude pre vaše telo najlepšie. Teraz sa na seba pozrite do zrkadla a povedzte si, že toto je niečo, na čom záleží, že presne na tomto by ste mali pracovať a že je skutočne veľmi dôležité, aby ste sa na to pozreli reálne a poriadne.

    salát

    Chcete zatočiť so svojimi kilami? Chcete, aby bolo všetko lepšie? Tak preto proste musíte niečo urobiť a netváriť sa, že nie je žiadny problém. Je jasné, že je to ťažké. To vám nikto neberie. Ale nie je to nemožné a vždy na to musíte myslieť, ak máte čo i len najmenší pocit, že vás niekto so sebou ťahá dolu. Nenechajte sa. To by bola tá najväčšia chyba, ktorú by ste urobili a verte tomu, že takúto chybu určite spraviť nechcete. Skúste to. A nezabudnite sa z toho tešiť. Práve to je základ správneho zhadzovania kíl.

To Top