Jedlá na počkanie

  • Jedlá na počkanie

    25. 3. 2018 By 0 comments

    Jedlá na rýchlo. To je niečo, čo riešime my ženy skutočne veľmi často, keď sa nám narodí dieťa. Aj keď sme možno dovtedy s radosťou vyvárali jedna radosť, teraz nič nestíhame a jednoducho musíme improvizovať, čo sa týka varenia. Muž by možno aj chcel, aby sme niečo uvarili, niečo lepšie ako napríklad guláš alebo halušky, no keď vám na pleci plače dieťa, veľmi sa na varenie nestíhate sústrediť, a to je bohužiaľ fakt. Keď sa však nad tým zamyslíte, mali by ste sa niečím inšpirovať. Možno od svokry dostanete hrnčekovú kuchárku, no pravdou je, že tá vám veľmi nepomôže, keď nemôžete pri hrncoch stáť pol dňa.

    mražená zelenina

    Rýchle a chutné jedlá. Najlepšie by bolo, keby boli aspoň na oko zdravé. Alebo, keby boli vhodné aspoň ako predjedlo, kým bude mať žena čas navariť niečo sýte. Možno jej potom muž postráži dieťa a ona mu potom navarí tie jeho vysnívané halušky. No povedzme si úprimne. Niektoré veci sú jednoducho komplikovanejšie ako tie druhé. Preto musíte tak rýchlo rozmýšľať, aby si váš partner nemusel doma natierať chleba s maslom, kým vy budete schopná sa pokrútiť okolo hrncov. Čo sa však týka dobrých predjedál alebo niečoho rýchleho a chutného, máme pre vás jednoznačne radu.

    zeleninová polévka

    Polievka z mrazenej zeleniny vás vždy zachráni a tým si teda môžete byť istá. Prečo to tak je? Je to rýchle, stačí to len dochutiť a dozrieť na to. Je to skutočne výborné a aj keď je to z mrazenej zeleniny, vždy predsa lepšie, ako objednať si pizzu, no nemyslíte? Samy veľmi dobre viete, že domáca strava je domáca strava, nech je akákoľvek. Aby sme však boli úprimní, musíte si uvedomiť, že občas je ťažké vymýšľať niečo, čo ľudí inšpiruje. A práve preto by ste mali byť vďačný aj za to, že vám žena navarí niečo takéto. Stará sa predsa o vaše dieťa, tak čo viac by ste chceli? Buďte jej vďačný a nešomrite na všetko, čo vidíte.

To Top